Mellis Maailma

natrue

Luonnollista ihonhoitoa – Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa Suomesta

Mellis Oy on luonnonmukaista kosmetiikkaa jo vuodesta 1995 lähtien valmistava perheyritys. Aikoinaan kaikki lähti liikkeelle harrastemuotoisesta mehiläishoidosta, jonka myötä huomasimme hunajan erinomaiset, hoitavat ominaisuudet – muun muassa ihottumat parantuivat hunajan ansiosta. Mehiläistenhoito jäi, kun luonnonkosmetiikka vei mukanaan. Hunaja on edelleen tuotteidemme perusraaka-aine, sillä se ei tuki ihohuokosia vaan antaa niiden hengittää. Hunajan kyky hoitaa ihoa on muutenkin ihastuttavan ihmeellinen – se sekä puhdistaa, kosteuttaa että tasapainottaa ihohuokosia, puhumattakaan sen rentouttavasta vaikutuksesta.

Hunajan ohella käytämme huolellisesti valikoituja, korkealaatuisia raaka-aineita, kuten kotimaisia marjasiemen-, kasvi- ja yrttiöljyjä sekä –uutteita, jotka tukevat hunajan myönteisiä ominaisuuksia ja mm. ylläpitävät ihon kimmoisuutta ja vähentävät ihoärsytyksiä ja kutinaa. Olemme valinneet tuotteisiimme pohjoisen luonnon aarteita; niittykukkia, turvetta, marjoja, villiyrttejä, koivunlehtiuutetta… Monet luonnon raaka-aineista ovat itsessään antioksidanttisia ja uudistavia, ja sisältävät ainutlaatuisen yhdistelmän vitamiineja, hedelmähappoja sekä kivennäis- ja hivenaineita – yksi tällainen on elämäneliksiiriksikin kutsuttu koivunmahla. Valmistuksessa meille on tärkeää käyttää puhtaita suomalaisia tehoaineita aina kun se on mahdollista, eli kaikin osin, mitä Suomen luonnosta kerättynä tai viljelykasveista on saatavina. Tuotteemme ovat saaneet runsaasti positiivista palautetta herkkäihoisilta ja atoopikoilta, jotka ovat kokeneet saaneensa helpotusta ja lievitystä iho-oireisiinsa. Tuotteet ovat riittoisia; pieni pisara riittää.

Alusta lähtien johtoajatuksenamme tuotekehitystyössä on kehittää korkealaatuisia ihonhoito- ja saunatuotteita luonnon monimuotoisuus huomioiden ja sitä tukien.  Kaikki toiminnot raaka-ainevalintoja myöten perustuvat luonnon kunnioittamiseen ja kestävän kehityksen huomioonottamiseen. Korkealuokkaiset raaka-aineet Pohjolan puhtaasta luonnosta ovat meille tärkeitä ja tuotteidemme perusta. Pohjoisen luonnon monimuotoisuus tulee esille Melliksen tuotevalikoimassa ja raaka-ainevalinnoissa.

Ammennamme tuotteisiimme elinvoimaa ja ravitsevuutta pohjoisesta, rikkaasta, kuitenkin karusta ja ennen kaikkea puhtaasta luonnosta. Luonto on loputon inspiraationlähde! Suomen arktinen luonto niittyineen, metsineen ja soineen on ehtymätön raaka-aineiden aarreaitta. Suomen luonto on täynnä luksusraaka-aineita, joiden haluamme olevan kaikille saatavilla! Jokaisella on oikeus tuntea itsensä kauniiksi ja hyvinvoivaksi – hyvinvointi tulee puhtaasta luonnosta!

 

Käytämtehty_suomessame ainoastaan kasvipohjaisia raaka-aineita. Tuotteitamme ei ole testattu eläinkokein, eivätkä ne sisällä mineraaliöljyjä tai muita petrokemiallisia ainesosia, parabeeneja, sulfaatteja tai synteettisesti valmistettuja väri- ja tuoksuaineita – tai mitään muutakaan, mikä ei ole luonnonkosmetiikkakriteerien mukaista. Tuotteemme ovat NaTrue sertifioituja, mikä omalta osaltaan kertoo koko ideologiamme ja tuotantoprosessimme vaalivan luonnollisuutta ja puhtautta.  NaTrue erottuu muista luonnonkosmetiikkasertifioijista kestävän kehityksen edelläkävijänä, vaatijana ja vaalijana. Kaikilla tuotteillamme on myös Suomalaisen Työn Liiton avainlippu –merkki, tuotteidemme kehitys ja valmistus tapahtuu kokonaisuudessaan kotitilallamme Joroisissa.

 

Mellis – anna luonnon omien tehoaineiden hoivata ihoasi!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone